İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge,Bayram tatili dolayısıyla sağlık kuruluşlarında alınan sağlık tedbirlerini yerinde görerek denetimini gerçekleştirirken, nöbet tutan sağlık çalışanlarının da ramazan bayramını kutladı.

Eskişehir il Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge, kent merkezindeki eğitim ve araştırma hastanesi unvanlı Eskişehir Şehir Hastanesi yetişkin ve çocuk acil servisi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi yetişkin ve acil servisteki çocuk kliniğini ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.
Müdürümüzalınan tedbirleri yerinde görerek denetledi, hastane idarecilerden bilgiler aldı. Sağlık kuruluşlarına yaptığı bayram kutlama ziyaretinde karşılaştığı hasta ve yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini ileterek şifa diledi bayramlarını tebrik etti.

 Bilge; "Sağlık kuruluşlarımızın acil servislerinde bayram tatilinin uzun olması nedeniyle yoğun mesai harcanacağını belirterek, her zaman olduğu gibi bayram boyuncuda sağlık çalışanlarımız fedakârca 24 saat kesintisiz görevlerinin başında, halkımızın hizmetinde olacak. Sağlık kuruluşlarımızdan bayram tatili süresince hizmet alacak hasta ve yakınlarının personellerimize yardımcı olacaklarına eminim, bu düşünce ve duygularla bütün sağlık personelimizin ve halkımızın sevdikleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bayram geçirmelerini diliyorum. Allah daha nice Ramazan ayları ve bayramları nasip etsin' 'dedi.

Editör: Haber Merkezi