Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Eskişehir Başarı Ödülleri programı cumartesi günü Kent Palas Events Center’da yapıldı.

600’e yakın adayın olduğu gecede toplam 53 kategoride ödül dağıtılırken, ödüller halk oylaması ve jüri inisiyatifiyle belirlendi.

Yaklaşık 200 kişinin oy kullandığı programda Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala yılın bürokratı ödülüne layık görüldü.

Organizatör Ahmet Can Akdemir, “Eskişehir'in ilk ve tek kırmızı halı organizasyonu aynı zamanda Türkiye'de de hem internet oylamasına hem de katılımcı sayısına baktığımız zaman Türkiye'nin en büyük yerel ödül töreni olma özelliği taşıyor. 200 bin kişiyi aşkın kişinin oy kullandığı 600'ün üzerinde adayın yer aldığı bir organizasyon. 53 kategorinin 30’u halk oylaması ve jüri inisiyatifiyle belirlendi. Kalan 23 kategori ise jüri üyelerimiz tarafından belirlendi" dedi.

Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala, 3. Eskişehir Başarı Ödülleri’nde Yılın Bürokratı seçildi. Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Pala, Sağlık Ekonomisi ve Sağlık İşletmeciliği alanında yüksek lisans yaptı. Beş yıldır başhekim olan Dr. Pala, doğma büyüme Eskişehirli… Aslen Emirdağlı olan Dr. Pala, Atayurt Koleji mezunu… 10 yıldır hekim olan Dr. Pala, Kütahya Tavşanlı’da İlçe Sağlık Müdürlüğü yaptı. Yine Kütahya’da çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Memur-Sen Üst Kurul Delegesi ve Emirdağlılar Vakfı Başkanı olan Dr. Pala, evli ve bir çocuk babası…