Görüşmenin ana konusunu ise Hendek Devlet Hastanesinde yaşanan doktor sıkıntısı oluşturdu. Hendek halkının doktor yetersizliğinden dolayı yaşadığı mağduriyetleri Nayir’e aktaran Babaoğlu, sağlıkta yaşanan sorunun acilen giderilmesinin önemine değindi.

Mağduriyet var

Detaylı bilgileri Nayir ile paylaşan Babaoğlu, “Sağlık en önemli konuların başında geliyor. Hendekli hemşerilerimiz doktor yetersizliğinden dolayı mağdur oluyor. İlçemizin uzman doktor eksikliğinin giderilmesini bekliyoruz. Devletimizin gereğini yapacağına olan inancımız tam” diye konuştu. Babaoğlu, Hendek Devlet Hastanesi’nin D-100 ile TEM Otoyolu arasında olması nedeni ile de bölge de meydana gelebilecek trafik kazaları için de ayrı bir önem taşıdığına dikkat çekti. 

Vali Nayir ise Başkan Babaoğlu’na teşekkür ederek, “Hendek Devlet Hastanesinde eksik kadrolar doldurulacak. İdari ve teknik bütün eksiklikler tespit edildi. Çözümü noktasında gereği yapılacak” dedi. Vali Nayir, Hendek’te düzenlenecek olan boks ve fuar organizasyonlarını yakından takip ettiğini belirterek, “Kentimizin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına katkı sunan, marka değerini arttıran bu tip organizasyonları değerli buluyoruz” şeklinde konuştu.