Site sakinlerinin site bahçesinde gezindikleri esnada tesadüfen gördükleri kadın cesedi üzerine polis ekiplerine haber verirken, sonradan bir hemşireye ait olduğu tespit edilen cesedin kimliğinin ve ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Hemşirenin kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumunca yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi. 

İstanbul Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi'nde 22.00 sıralarında mahallede bulunan lüks bir sitenin bahçesinde dolaşan site sakinleri, bahçenin ağaçlık bölümünde bir kadının yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gördüler. Kadının yanına giden site sakinleri, hareketsiz bir şekilde yatan kadının ölmüş olabileceği düşüncesiyle hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri hemen incelemelerine başlarken, polis kadının cesedinin bulunduğu alana güvenlik önlemi alırken, 112 sağlık ekipleri ise yaptıkları müdahalenin ardından kadının yaşamını kaybettiğini anladılar.

CESET HEMŞİRE SEBAHAT A.’YA AİT ÇIKTI

112 sağlık ekiplerinin incelemesini tamamlanmasının ardından Polis ekipleri tarafından kadının cesedinin bulunduğu alan kapatılarak tahkikata başladılar. Kısa süreli yapılan kimlik tespiti sonucunda cesedin Sebahat A. isimli bir sağlık çalışanına ait olduğu belirlenirken, ceset kesin ölüm nedeni belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Hemşire Sebahat A.’nın ölüm nedeni Adli Tıp Kurumunca yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacak.

Editör: Haber Merkezi