Pandemi sürecinde aylardır eşinin kabrini ziyaret edemeyen Hemşire Olcay Çetin Ramazan Bayramını fırsat bilerek Karabük'e yola çıktı. Kendisi sağlık çalışanı olan ve kısa süre önce vefat eden eşinin emniyet mensubu olması sebebiyle Zonguldak çıkışında bir sorun yaşamayan Olcay Çetin, Karabük'e geldiğinde büyük şok yaşadı. Sağlık çalışanı olduğu için salgınla ilgili bir çok kişiden daha fazla tedbir alan Çetin'in şehre girmesine ve Eflani'de yerleşim yeri dışında bulunan eşinin kabrini ziyaret etmesine izin verilmeyerek Zonguldak'a geri döndürüldü.

EMNİYET MÜDÜRÜ YANLIŞTAN DÖNDÜ

Yaşadıkları karşısında büyük üzüntü yaşayan Hemşire Olcay Çetin, akşam saatlerinde gelen bir telefon ile umutlandı. Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ yaşananları öğrendiğinde verdiği talimat ile Olcay Çetin'i Karabük'e davet etti. Gelen telefon karşısında hem sevinen hem de şaşıran Çetin, 'devletimize yük olmak istemiyorum kendi aracımla' dese bile, Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ gönderdiği ekipler ile Olcay Çetin'i ve çocuklarını aldırarak büyük bir özleme son verdi.

DEVLETİN ŞEFKATLİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Elmas TV'ye konuşan Olcay Çetin yaşananlar karşısında çok üzüldüğünü ve fakat Devletimiz şefkatli yüzünü çok iyi gösterdiğini söyledi. Çetin; Eşim Zonguldak teşkilatından çalışmasına rağmen, Karabük Emniyet teşkilatı tarafından çok güzel bir şekilde ağırlandık, sağlık çalışanı olduğum için ben ve çocuklarım pandemi sürecinde kabir ziyareti yapamadık, acımız çok taze, Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ'un bu güzel jesti için kendisine ve Karabük Emniyet teşkilatına çok teşekkür ederim.

Editör: Haber Merkezi