İsparta şehir Hastanesinde 2 gün önce yaşanan olayda Şehir Hastanesi Üroloji servisinde görev yapan temizlik görevlisi Orhan Uzun, servisin erkek hemşiresi tarafından darp edildiğini öne sürerek karakolda şikayetçi oldu.

Darp olayı ile ilgili açıklama yapan temizlik görevlisi Uzun, Üroloji servisinde çalıştığı esnada hastanede çalışan hemşirenin ameliyata gidecek olan hastanın yatağını kast ederek “Yeşilleri neden sermedin” şeklinde kendisine bağırdığını anlattı.

Temizlik görevlisi Uzun, “ameliyata gidecek olan hastanın odasının hangisi olduğunu nereden bileyim” şeklinde cevap verdiğini belirterek, bu sırada tartışmanın büyüdüğünü, orada bulunanların kendilerini ayırdığını anlattı. Daha sonra yine aynı hemşirenin tekrar yanına gelerek yüzüne yumruk attığını ileri süren temizlik görevlisi, “boğazımı sıktı, diğer çalışanlar gelerek bizi tekrar ayırdı. Ben karşılık vermedim” şeklinde konuştu.

Darp olayının ardından karakola giderek ifade verdiğini anlatan Orhan Uzun, rapor aldığını ve şikayetçi olduğunu açıkladı.

Editör: Haber Merkezi