Afyonkarahisar'a bağlı Çay Devlet Hastanesi'nde hemşire kadrosunda görev yapan bir hemşirenin başından geçen talihsiz olayalrdan sonra Sağlık Bakanlığına mektup yazarak yardım talep etti.

Afyonkarahisar Çay Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşire'nin el yazısıyla kaleme aldığı mektubunda annesini kaybetmesinin ardından eşi tarafından terkedildiğini belirtti. Daha sonra babasıyla birlikte yaşamına devam ettiğini yazan Hemşire, 2 ay evvel Covid-19’a yakalanan babasını kaybettiğini dile getirdi.

“Tayin dönemini bekleyecek gücüm kalmadı..”

Yalnızlığını fırsat bilen kötü niyetli insanlar tarafından rahatsız edildiğini ileri süren hemşire, geceleri evinin etrafında dolaşan biri olduğunu belirterek Sağlık Bakanlığı’na tayin talebinde bulundu. Yakın zaman içerisinde Konya’nın Akşehir ilçesinde yaşamaya başlayacak olan akrabasının yanına tayininin gerçekleştirilmesini talep eden hemşire, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Benim korunmaya ve bir aileye çok ihtiyacım var. Sizden ricam Konya’nın Akşehir ilçesine tayinimin çıkmasına yardımcı olmanız. O kadar zor zamanlar geçiriyorum ki tayin dönemini bile bekleyecek gücüm kalmadı.” dedi

Editör: Haber Merkezi