Anadolu Ajansından edindiğimiz bilgiye göre, trafik kazası bugün saat 11.45 sularında Aksaray Tacin Mahallesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında meydana geldi. Özel bir şirkette aşçı olarak çalışan Onurcan Çelebi'nin kullandığı 68 KL 849 plakalı araç, seyir halindeyken kontrolden çıktı. Kontrolü kaybeden Onurcan Çelebi’nin sürücü koltuğunda oturduğu otomobil daha sonra yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Hızı yüksek olduğu tahmin edilen otomobil, elektrik direğine çarpmanın şiddetiyle adeta hurdaya döndü. Hurdaya dönen araçta bulunan hemşire Necla Çelebi’nin eşi Onurcan Çelebi (30) hayatını kaybetti. Sürücü koltuğunun yanında bulunan bulunan yeğeni İsmail Özgür Giray da ağır yaralandı.

Otomobilin içerisinde sıkışan Giray ile Çelebi'nin cansız bedenleri, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmayla çıkarıldı. 9 yaşındaki yeğen İsmail Özgür Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavisine başlandı.

ÇALIŞTIĞI HASTANEDE ÖĞRENDİ

Yeğeni 9 yaşındaki yeğen İsmail Özgür’ün yaralı halde çalıştığı hastaneye getirildiğini öğrenen hemşire Necla Çelebi, kendisini ziyarete gelen eşinin kız kardeşiyle birlikte trafik kazası geçiren eşinin yanına koştu. Hemşire Necla Çelebinin görümcesi acı haberle baygınlık geçirirken, Necla Çelebi ise ambulans görevlisi sağlıkçı arkadaşlarına, eşimi geri getirin, ne olur beni de öldürün dedikten sonra sinir krizi geçirdi.

Editör: Haber Merkezi