ASKERDEN HEMŞİRE EŞE ŞİDDET İDDİASI

Trabzon’da kadına yönelik şiddetin önüne bir türlü geçilemiyor. Son şiddet mağduru ise sağlık çalışanı bir hemşire olduğu ortaya çıktı. Trabzon’da görevli Astsubay eşi G.T. tarafından şiddete uğradığını ileri süren hemşire Ö.T., yatak odasına kapandı ve 155 polis imdat hattını arayarak yardım istedi. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis, iki çocuk annesi hemşireyi koruma altına aldı. Trabzon’da görevli astsubay G.T. hakkında ise eşine yönelik şiddet uyguladığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

EŞİNE BOŞANMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

Polis merkezinde ifade veren Hemşire Ö.T., astsubay eşinin kendisinin boğazını sıktığını,kollarından tutarak silkelediğini ve yüzüne tokat attığını belirterek, “Evde otururken eşime beni aldattığı için ayrılmak istediğim söyledim. Öldürürüm seni dedikten sonra ölümle tehdit edip hakaret etti. Odaya gitmek isteyince kollarımdan tutup silkeledi ve tokat attı. Boğazımı sıktı. Bir süre sonra bıraktı. Bende odayı gidip polisi aradım” dediği öğrenildi. Hemşire Ö.T. eşini silahı olduğunu söyledi ve koruma talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

POLİSİN BAŞLATTIĞI SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Hemşire Ö.T.’nin şikayeti üzerine gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan G.T. ise eşinin kıskançlık yaptığı için tartıştıklarını fakat şiddet uygulamadığını belirterek hakkındaki iddiaları reddetti. Polisin aile içi şiddetle ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Editör: Haber Merkezi