Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a malzeme sıkıntımız yok diyenlere seslenen hemşire İrem Çepni, “Üniversite hastanesi nde malzeme sıkıntısı var. Biz hasta olursak vatandaş perişan olur” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Üniversite Hastanesi’nde malzeme sıkıntısının hat safada olduğunu ve İhtiyaçlarını ücret karşılığında temin ettiklerini ifade eden Cerrahi servisi hemşiresi İrem Çepni; “Tıp Fakültesi Hastanesinde cerrahi bölüm polokinliğinde görev yapıyorum. Hastanede tıbbi malzemeyle ilgili çok büyük sıkıntı var. En son 1 Nisan tarihinde nöbet tuttum. Yanımda çalışan personele dahi N95 maske verilmedi ve sıkıntı var dendi. Sıkıntı nereden kaynaklanıyor bilemiyorum. Hastanede var da mı bilmiyor yoksa anlamış değiliz.

Cerrahi maskeler bile sınırlı veriliyor. Mesai arkadaşım müdür tarafından malzemeyi idareli kullanın diye uyarıldığını söyledi. Şu anda hastanede tulum ve maske yok. Buna bir çözüm bulun olsun yoksa her geçen gün Corona Virüslü hastaların sayısı artıyor. Biz hasta olursak hastaların hali perişandır. Hastane yönetimi sürekli malzemeyle ilgili sorularımıza halledeceğiz sıkıntıyı gidereceğiz şeklinde cevaplar veriyor. Corona servisinde bir gün nöbet tuttum ve bütün hemşireler sırayla nöbetlerini tutacaklar. Ben tulumu ve maskemi medikalden parayla kendim temin ettim” dedi.