Aydın’ın Didim ilçesinde emekli Astsubay ile hemşirenin tabancayla vurulmuş olarak bulunması üzerine ekipler çalışma başlattı.

İlk belirlemelere göre hemşire Hamide S.’nin Hasan T.’yi öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar edebileceği üzerinde durulurken ikisinin de evli ve bir süredir beraber oldukları iddia edildi.

Saat 14:00 sularında yerde kanlar içerisinde 2 kişinin hareketsiz şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbarı değerlendiren polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken yapılan ilk kontrolde 2 kişinin tabancayla vurularak öldüğü belirlendi.

Polisin yaptığı kimlik kontrolünde ise bulunan cesetlerden birinin Söke‘de huzurevinde hemşire olarak görev yapan Hamide S. ile emekli astsubay Hasan T.’ye ait olduğu belirlendi.

Olay yerine gelen savcının da incelemesinin ardından cenazeler Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken her ikisinin de evli ve bir süredir beraber oldukları iddia edildi.

Akşam saatlerinde buluşarak ortadan kayboldukları ileri sürülen Hamide S. ve Hasan T.’nin olayı ile ilgili intihar üzerinde durulurken, soruşturma devam ediyor.