Yeni Gümüşhane Devlet Hastanesinde görevli hemşire Hazal Aluç, kırık koluyla koronavirüs salgını döneminde hem vatandaşlara şifa dağıtmaya devam ediyor hem de arkadaşlarını yalnız bırakmıyor.

Kolu kırık olmasına rağmen "Rapor alıp evinde dinlen" çağrılarına kulak asmayıp, "Arkadaşlarımın ve hastanemizin bana en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde ben tek kolumla da nöbetimi tutar, şifa dağıtan el olmak için mücadele ederim" diyerek işine yine pandemi hastanesinde devam eden Hazel Aluç’a Sağlık-Sen sendikası teşekkür etti.

Sendika başkanı Engin Karabulut, yöneticileriyle birlikte hastanede ziyaret ettiği Aluç için kurumsal sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:  “Kovid19 Salgınının kol gezdiği ve vaka sayısının yükselişe geçtiği İlimizde, hastalığın önüne bend oluşun adıdır Hazel Aluç. Pandemi sürecinin başından beri verilen savaşın dili, görevine dört elle sarılışın adıdır Hazal Aluç. Kolu kırık olmasına rağmen "rapor alıp evinde dinlen" çağrılarına kulak asmayıp, "arkadaşlarımın ve hastanemizin bana en çok  ihtiyacı olduğu bu dönemde  ben tek kolumla da nöbetimi tutar, şifa dağıtan el olmak için mücadele ederim" diyerek işine yine Pandemi Hastanesinde devam eden, kahramanın adıdır Hazel Aluç. Özellikle de bu günlerde Takdire şayan ve örnek bir davranış ortaya koyan bu kardeşimize ve Tüm Sağlık Çalışanlarımıza gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Editör: Haber Merkezi