Trabzon’da Koronavirüs nedeniyle, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kaşüstü Kampüsünde tedavi olduğunu ifade eden bir kadın, sosyal medyadan yaptığı çağrıda hijyenden yakındı. 
Sosyal Medyada bir yardım grubuna mesaj yazan kadın, vatandaşlardan hijyen malzemeleri istedi.

Mesajında, “Maalesef koronavirüs pozitif tanısıyla Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma’da yatmaktayım. Yakın tabir edebileceğim 5 kişi de pozitif yatıyor. Diğerleri de karantinaya alındı. Ailem Çanakkale’de yaşıyor. Bizi atar topar alıp getirdiler buraya. Dolayasıyla havlu, şampuan, diş macunu vb. ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz. Ancak dışarıdan bir yakın temin edip güvenliğe bırakabilecekmiş girişe. Öncelikle banabi uygulamasına baktım, buraya çalışmıyor. Ben nasıl bunları temin edebilirim? Hesabına ücretini geçsem alıp, sevabına bırakabilecek birisi olur mu yakınlarda? 15 gün öerisd yensek lejyensizlikten ölürüz buralarda” yazdı.

Ardından gelen yorumlarada cevap veren kadın, “Konuşsam saygısız diyecekler. Ben bu hastalığı sınav görevimi yerine getirirken il dışından gelen öğrenciden aldım ama hiç kimseye çemkirmedim. Lakin sağlık görevlileri, sanki yaşananın bire bir sorumlusu bizmişiz gibi tersliyor, bağırıyor, muhattap olmuyorlar. Psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyoruz. Onlarda belki canından bezmiştir ama böyle olmaz ki… Temiz olmamız gerek, yıkanmak için en azından çarşaf istedim, onu bile reddettiler” ifadelerini kullandı.