Konu Şanlıurfa Valiliğine bir şikayet dilekçesiyle de iletildiği öğrenildi. İddiayı dile getiren ve valiliğe şikayet dilekçesi veren sağlık çalışanı dilekçeyi sürgün edilmesinin ardından yazması dikkat çekti. Söz konusu sağlıkçı şikayet dilekçesinde sürgün edildiği hastanede de halen mobinge maruz kaldığını iddia etti.

VALİLİĞE ULAŞAN ŞİKAYET DİLEKÇESİNDE HAKSIZ KAZANÇ NELER YOK Kİ!

Şikayet dilekçesini yazan bir Laboratuar Teknikeri yanlış dönen döner sermaye, haksız elde edilen kazançlar, nöbete gelmeden ayda 120-130 saat nöbet ücreti alan, yıllık izne ayrıldıkları halde döner sermayeden faydalananlar, döner sermayeden tam faydalanmak için 2. Basamak Yoğun Bakım sorumlu hekim olarak görevlendirme yapmak, icap ödemeleri,  120 saat icap yazılanlar, işe gelmeden maaş ve döner sermaye alan ve daha bir çok iddiayı valiliğe yazdığı öğrenildi.

İDDİALAR DOĞRUYSA YAZIK! ÇOK YAZIK!

Şanlıurfa Valiliğine verilen şikayet dilekçesinde hastanedeki doktor, sağlık memurunun haksız olarak aldığı nöbet ücreti, icap ödemeleri ve döner sermayeden haksız pay alanlar isim isim anlatılıyor.  Dilekçenin sonunda 2 ek sunulduğu ve şu notun düşüldüğü öğrenildi:”Bu kadar organize çalışan yakın arkadaşların, yöneticilerin kamera kayıtlarını silme ihtimalleri üzerinde durulmalı ve hemen kamera kayıtlarına el konulmalıdır.”

Urfadasın Haber