Devlet Hastanesinin Acil Servisinden çekilen fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşan bir vatandaş, "her yerde kanlı sargı bezleri, kullanılmış eldivenlerle çalışan hemşirelerin dahi bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmesine rağmen görevli temizlik personellerinin çalışmadığını, hastane yönetiminin de bu konuda adım atmadığı" gibi iddiaları dile getirdi

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesinde çekildiği öğrenilen fotoğraflarda Acil Servis olduğu belirtilen birimde, hastalara müdahalede kullanılan eldiven ve benzeri tıbbi atıkların yerlere gelişigüzel atıldığı, Acil Servisin hijyenden uzak olduğu ve temizlik görevlilerinin de bu duruma kayıtsız kaldıkları ileri sürüldü.

Acil serviste ilgili fotoğrafları gören bir çok vatandaşın görüntüler karşısında pes dediği, hastaneye gelen hastalara müdahale amacıyla kullanılan tıbbi ürünlerin yerlere atılmasından dolayı hastane yönetimini sert bir dille eleştirdiler.

Çalışan hemşirelerin dahi yapılmayan temizlik nedeniyle rahatsız oldukları iddia edilen haberde, "temizlik görevlileri çalışmıyor, hastane yönetimi de bu durumu görmezden geliyor galiba" gibi ifadeler kullanıldı.

SAĞLIK MÜDÜRÜ TWİT ATTI

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki ise hastane yönetimi ile görüşeceğimi belirterek "Gerekeni yapmalarını söyleyeceğim. Duyarlılığınız için teşekkür ederim" paylaşımında bulundu

Editör: Haber Merkezi