İŞTE O HABER:

Gün geçmiyor ki Bingöl’de sağlık kurumlarından bir olumsuz haber çıkmasın. Bu kez Bingöl Devlet Hastanesinde sahte sağlık raporu iddiası gündeme geldi. 

Bingöl’ün sağlık alanında iyi yönetilmediğinin sonucu olarak gösterilen  sağlık kurumlarından gelen olumsuz haberler gündemden düşmüyor. En son sistem üzerinden aşı iddialarının gündeme geldiği ilimizde bu kez sahte sağlık raporları iddiası gündemde. 

Para karşılığında rapor düzenlendiği iddia edilirken bu yolla yüzlerce kişi araç sahibi olduğu iddia edildi. Sadece araç ile ilgili raporlar değil, engelli maaşı almak isteyenlerinde bu yola başvurdukları ve engelli memurluk kadrolarında da sahte raporların verildiği ve verilmeye devam ettiği iddia edildi. 

DENETİMLER YETERSİZ! 

Bingöl’de sağlık alanında gündemden düşmeyen olumsuz haberlere rağmen herhangi bir denetimin yapılmaması düşündürürken; eleştirilerin, Sağlık Bakanlığına ulaştırılmadığı düşünülüyor. 

BİNGÖL İL SAĞLIKTA DEĞİŞİM ŞART!!! 

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğünde başarız olan amirlerin biran evvel değişmesi gerektiğini savunanların sesi bir hayli yükselirken, yeni isimlerin söz konusu kurumu daha diri bir heyecan ve bilgi ile yönetebileceği konuşuluyor.