Edinilen bilgiye göre; Konya’da sağlık cami yasını yasa boğan olay Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram tıp fakültesi hastanesi nde yaşandı.

Hastanede radyoloji bölümünün de sorumlusu olan 67 yaşındaki Orhan Sevindi, 2. katta bulunan asansöre binmek istedi.

Asansör kapısının açılması ile asansöre binmek için adım atan Radyoloji Teknikeri asansör boşluğuna düştü. Olayın ardından Orhan Sevindi’nin yardımına koşan mesai arkadaşları asansör boşluğunda ki teknikeri düştüğü yerden alarak acil müdahalede bulundular. 

Tüm müdahalelere rağmen Sevindi’nin kurtarılamadığı, asansörün ise arızalı olduğu belirtilirken olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Başhekimlikten Açıklama

“Hastanemizin emektar ve sevilen çalışanlarından biri olan değerli personelimiz radyoloji teknikeri Orhan Sevindi, sorumluluk alanı dışındaki eczane depo inşaat alanına, yanında bulunan bir başka personelle birlikte inşaatın durumunu merak ettiği için gitmiş, asansör olarak planlanmış boşluktan bir kat aşağıya düşmüş, olay anında müdahale edilmiş ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Kıymetli çalışma arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduğumuzu bir kez daha yineler, kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.”

Editör: Haber Merkezi