Hastaneye gelen 8 çocuk annesi Halime Dağ'ın çocukları morgta bulunan cenazenin anneleri olmadığını görünce şok geçirdi.

Daha sonra cenazelerinin saat:11:00'da Çöğürlü Mahallesi'nde gömüldüğünü öğrenen aile hastane yönetimi ile tartıştı. Hastane yönetimi Zehra Doğru'nun ailesini arayarak duruma müdahale etti. Doğru'nun ailesi yanlış cenazeye gömdüğünü öğrenince şaşkınlık geçirdi.


*Halime DAĞ

MORGTA İSİMLERİN OLMAMASINA AİLELERDEN TEPKİ GELDİ.

Merhum Halime Dağ'ın gelini Gülseher Dağ yaptığı açıklamada:"Cenazemizi almaya geldik cenazemizi başka bir cenazeyle karıştırmışlar. Başka bir yere götürmüşler ve gömmüşler. Bu durumla karşılaşınca öyle kalakaldık. Ne yapacağımızı şaşırdık."ifadelerine yer verdi. 


*Zehra DOĞRU

Aileler uzlaştıktan sonra Çöğürlü Mahalle Mezarlığı'nda gömülen Halime Dağ'ın mezarı kazıldı. Çöğürlü Mahalle Mezarlığı'ndan alınan Halime Dağ, yeniden düzenlenen cenaze töreniyle Tekebaşı Mahalle Mezarlığı'na götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi.

Zehra Doğru ise Samandağ Hastanesi morgundan alınarak Çöğürlü Mahallesi Asri Mezarlığı' nda gözyaşları arasında toprağa verildi.


*Samandağ Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ahmet Çağlar BOZKURT  
Olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.