Samimi bir ortamda geçen kahvaltı ile sağlık çalışanlarının ortak paylaşımda bulunarak moral ve motivasyonlarını yükseltmeleri, kurumsal birlik-bütünlük bilinçlerini pekiştirmeleri sağlandı.

Yozgat Şehir Hastanesi  Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kozan," Sağlık hizmetleri diğer hizmet alanlarından farklı olarak 7 gün 24 saat sunulması gereken bir hizmet türüdür.  

"Nöbetteki Sağlık Çalışanlarına Moral Kahvaltısı" ile kısa sürede tüm dünyayı etkisi alan korona virüs Covid-19 ile mücadele için gece gündüz demeden özveriyle çalışan sağlık personelimizin motivasyonuna ve moraline bir parça katkı sağlamayı amaçlıyoruz. 



Öncelikle yürüttüğünüz çalışmalardan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. 

Ayrıca hastanemiz yemekhane hizmetlerini sağlayan BCC'ye de katkılarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Hastane Çalışanından sitemize gelen mesaj;

Bizler özellikle covit sürecinde olağanüstü bir mücadele verirken yöneticilerimizde gerek fiziki şartlar gerekse de moral olarak her zaman elinden geleni yapmaktadır. Verdikleri emekten dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Biliyor ki sektörümüzde birçok sorun ile karşılaşıyoruz ve sizler elinizden gelen bütün desteği bizlere sağlıyorsunuz. Bu güzel haberi sizlerle paylaşma gereği duyduk. Güzel şeylerde oluyor. İdarecilerimizin ve sorumlularımızın bizlere sağladığı imkanlara teşekkür ederiz. Bu resimler dün gece ki kahvaltımızdan bir örnek sadece. Umarım tüm hastanelerimiz bu standartları yakalar. Kolaylıklar dilerim sizlere.