İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi yönetimi, hastanenin akupunktur polikliniğini hastalara ve görevli doktora bildirmeden kapattı. Polikliniğin anahtarı değiştirilerek kapısına kilit vuruldu, hastalar kapıda kaldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi'NDE akupunktur polikliniği, hastalara ve poliklinikte görevli Prof. Dr. Nüket Göçmen'e herhangi bir bilgi verilmeden kapatıldı.

Prof. Dr. Göçmen'in kişisel eşyalarını almasına izin verilmeden polikliniğin anahtarı değiştirilerek kapısına kilit vuruldu. Göçmen, kendisine ve sekreterliğe herhangi bir bilgi verilmeden polikliniğin kapatıldığını belirterek hastane polisinden tutanak tutmasını istedi.

Tedavi için randevu saatinde polikliniğe gelen ve polikliniğin kapalı olduğunu gören yurttaşlar ise bilgi almak için başvurdukları başhekimliğe alınmadı. 

SALGINI GEREKÇE GÖSTERDİLER

Kapanma nedenini sormak için ulaştığımız DEÜ Hastanesi yetkilisi, "polikliniğin koronavirüs salgını nedeniyle kapatıldığını" ifade ederek hastane yönetiminin "kesinlikle" başka bir açıklama yapılmaması için kendilerine uyarıda bulunduğunu bildirdi.

Editör: Haber Merkezi