Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde veri giriş elemanı olarak görev yapan Aziz Demirli de o gün bu gündür hastaneden rapor alarak işine gitmiyor.

Şimdi top hastane başhekimi ile Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde.

Onların bu rapor konusunda gerekenleri yapacağına inanıyoruz.

Burada pek çok kişinin gözünden kaçan ve sorgulanmayan bir başka önemli olay var.

Emine Zeybek, danışmanı Aziz Demirli’yi NEDEN ve NİÇİN gönderdi?

Bir milletvekili kolay kolay danışmanını durup dururken göndermez ya da işine son vermez.

Kocaeli’de AKP’nin sağlıktan sorumlu milletvekili olan ve son zamanlardaki sağlık teşkilatındaki tüm atamaları yaptıran Emine Zeybek’in danışmanı Aziz Demirli’yi göndermesi konusunda çeşitli iddia ve dedikodular var.

Aziz Demirli’ye hiçbir hastalığı olmadığı halde iki aydır rapor veren doktor Derince Eğitim Hastanesi başhekim yardımcısı olan Kulak Burun Boğaz Doktoru Bayram Şahin’miş.

AKP Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek tarafından görevine son verilen Aziz Demirli’nin kendisine çok yakın bir doktor olan başhekim yardımcısı KBB Doktoru Bayram Şahin’den iki aydır rapor alıp işe gitmemesine hastane içinde görev yapan sağlıkçılardan da büyük tepki var.

Aziz Demirli’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU’da işe başlamak için temaslarda bulunduğu ve önümüzdeki günlerde hastanedeki veri giriş elemanı işinden istifa edip İSU’da işe başlayacağı dile getiriliyor.

Özellikle şu an Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olan Kamil Tüylüoğlu ile kendisini hastanede ve sağlık camiasında istihbaratçı olarak tanıtan Cemal Soydan’ın sorumlu olduğu müdürlüğüne ait hurdaların satılması olayında o günlerde Emine Zeybek’in danışmanı olan Aziz Demirli’nin de bulunduğu ve adını geçtiği bu nedenle de işine son verildiği öne sürülüyor.

Milletvekili Emine Zeybek’in bu olayı duyar duymaz Aziz Demirli’nin işine son verdiği ve eski görevine gönderdiği konuşuluyor.

Sizin anlayacağınız bu olay epeyce su kaldıracak gibi gözüküyor.

Bu arada Aziz Demirli’nin sosyal medya hesabındaki profilde TBMM-Milletvekili Danışmanı yazısını kaldırmadığı da gözlerden kaçmadı.

SES KOCAELİ