Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Profesörlerin muayenehane-hasta ilişkilerine yönelik haberlerine yenileri ekleniyor.

“HASTALARI “KANSER” OLABİLİRSİN DİYE KORKUTUYORLAR!”

Devletten aldıkları milyarlarca parayla bir türlü doymak bilmediklerini ve birde özel muayene açarak gariban vatandaşları “Malign (Kanser)” şüphesi var diyerek korkutup ameliyathaneye kadar sokarak hiç uğruna ameliyat edildiğini iddia eden P.K bir hocanın adı “Kasap Doktor” diye anılmaya başlandı” dedi.

“DEVLETTEN VERGİ KAÇIRIYORLAR İDDİASI!”

Özel muayene adı altında, hem insanlardan para alan hem de devletten vergi kaçırdığı iddia edilen profesörlerden birinin ameliyat ettiği 20 yaşındaki genç kızın, ameliyat bölgesinde tekrardan kist oluştu. P.K isimli hasta durumu başka bir hastanede ultrason çektirince öğrendi. Hasta, ameliyattan sonra sıkıntılarının daha da arttığını belirtti.

Gittiği başka hastanede çektirdiği ultrason sonucunda ameliyat olduğu bölgede kist, lezyon yada nodül olduğunun söylenmesi üzerine kendisini muayene eden doktora o bölgeden ameliyat edildiğini belirten P.K. isimli hasta, doktorun kendisine söylediği sözler karşısında şok oldu.

P.K isimli hasta kendisini muayene eden doktorun “Tıp Fakültesi’ndeki o doktorun adı zaten  ‘Kasap Doktor’a çıktı. Hasta olanı da olmayanı da ameliyat eden bu hoca seni de ameliyat etmiş ama ameliyat edildiğini söylediğin o yerde halen daha kistler var. Seni ameliyat ettiyse bu kistler neden duruyor?” kendisine bunu demesi üzerine büyük şaşkınlık yaşadığını ve sağlığının olumsuz yönde etkilendiğini belirtti.

Kaynak: Lens Medya