Gümüşhane Devlet Hastanesi Acil Bölümünde görev yapan pratisyen doktorlar pandemi süreciyle beraber gelen normalleşme sürecinin ardından Ekim ayında girecekleri TUS sınavına çalışabilmek için yıllık izin hakkından yararlanmak için hastane yönetimine başvuruda bulundu.

Olumsuz yanıt alan doktorlar görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı. Gümüşhane Devlet Hastanesi Acil Bölümünde görev yapan pratisyen doktorlar pandemi süreciyle beraber gelen normalleşme sürecinin ardından Ekim ayında girecekleri TUS sınavına çalışabilmek için kendilerine verilen yıllık izin hakkından yararlanmak için hastane yönetimine başvuruda bulundu.

Hastane yönetiminden olumsuz yanıt alan doktorlar görevlerinden ayrıldıklarını açıkladılar. Acil bölümde görev yapan  4 pratisyen doktor izin alamadıklarını için görevlerinden istifa ederken, aynı bölümde görev yapan Doktor Seda Damla ise uzmanlığa gittiği için görevinden ayrıldı. 18 pratisyen hekimin bulunduğu Gümüşhane acil bölümünde 5 doktorun ayrılması ile sayı 13’e  düştü.  Nöbetlerin daha da sıklaşacağı Gümüşhane Devlet Hastanesinde pandemi çadırında da pratisyen hekimler görev yapıyor. Hastanenin acil bölümünde doktorların ayrılması nedeniyle sıkıntı yaşanacağı öngörülüyor.