- Doktor beni azarlamaya başladı!

M.Y isimli hasta göz doktoruna muayene olmak için gittiğini doktorun kendisine fırça attığını iddia ederek şunları söyledi.

"Gözlüğüm kırıldığı için randevu alarak, saatimde göz doktoruna muayene olmaya gittim. Sıram geldiğinde içeriye girdim. Bayan doktorun biraz sinirli olduğunu fark ettim. Verdiği komutları yerine getirirken, bir yandan da beni azarlamaya başladı. 'Koronavirüs var, neden buraya geliyorsunuz ki? Dediğimi anlamıyor musun?' gibi hem sitemkar, hemde azarlayıcı tavırlarıyla bir sıkıntı yaşadım. Doktorun kötü bir gün geçirdiğini düşünüyordum ancak çevremdeki insanlarında aynı doktordan azar işittiğini duyunca bu doktorun biran önce düzeltilmesinin gerektiğini düşünüyorum" dedi.

- Raporumu silmişler

Skandallar bununla da bitmedi. 1,5 ay önce çektirdiği mamografi için 5 defa hastaneye giden T.T isimli bir başka hasta ise en son gidişinde mamografisinin sistemden silindiğini ve sonucunu alamadığını belirtti. T.T, "5 Ocak 2021'de randevulu hasta olarak muayene oldum. Doktorun isteği üzerine 12 Ocak 2021'de mamografi çekildim. 3 gün sonra sonucun çıkacağını söylediler, 3 gün sonra gittiğimde sonucun çıkmadığını söylediler, 19 Ocak 2021'de tekrar gittiğimde sonucun çıktığını raporun çıkmadığını söylediler. Yarın bir daha gelmedi söylediler, gittiğimde bu defa raporu vermediler, sadece CD olarak sonucu verdiler. 25 Şubat 2021'de tekrardan gittim ve CD'yi doktora verdim. Doktorda bana CD'nin bir işe yaramayacağını raporun önemli olduğunu söyledi. Tekrar mamografi çekildiğim yere gittiğimde raporun sistemden silindiğini belirttiler. Tepki gösterdim ve Başhekime çıkacağım diyince, öğleden sonra gel tekrar yazdıracağız denildi" diye konuştu.

- Koronavirüs böyle yayılıyor

T.T, adlı hasta son olarak, "Resmen bizlerle dalga geçtiler, Bu pandemi sürecinde bir sonuç için defalarca beni hastane getirdiler. Hastaneye gelirken 2 dolmuşla geliyorum. Koronavirüs demek ki böyle yayılıyor" dedi.