Haber merkezimize gelen bilgilere göre olay, Kayseri'de Camicedit Mahallesi Tren Caddesi üzerinde meydana geldi. Develi ilçesi Devlet Hastanesi'nde çalışan doktor Erdal K., mesai sonu M.G.'nin (37) silahlı saldırısına uğradı. Doktor Erdal K. yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen emniyet güçleri, saldırıyı düzenleyen M.G.'yi kıskıvrak yakalarken, yaralanan Erdal K. ise ambulansla Kayseri Develi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan M.G.'nin çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi. Polis, olayın meydana geldiği yerde inceleme yaptı.

"Doktorumuzun durumu iyi"

Yaralı doktorun sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Vali Günaydın, "Zanlının sorgusu devam ediyor. Sorgudan sonra daha net açıklamalar yapılabilir. Olayın nedeni hakkında şu anda bir açıklama yapmak doğru değil, arkadaşlarımızın çalışması devam ediyor. Biraz sonra doktorumuzu Kayseri Şehir Hastanesi ya da Erciyes Üniversitesi tıp Fakültesi Hastanesine nakledeceğiz. Arkadaşlarımızdan aldığımız bilgiye göre durumu gayet iyi. Ben de kendisiyle görüştüm. Sağlık çalışanlarına, mesai arkadaşlarına, ailesine geçmiş olsun diyorum. Şahıs elimizde, sorgusu devam ediyor. Daha detaylı açıklama sonra yapılacak" açıklamasını yaptı.

Yaralı doktor E.K, ilk müdahalenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi