Savcının ağırlaştırılmış müebbet istediği Adem Şahin, mahkemede kendini savunurken Çok üzgünüm, dünya başıma yıkıldı dedi. 

PİŞMANIM!

2018 yılı Aralık ayında Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'nin otoparkında meydana gelen olayda, Tekirdağ'da ikamet eden Enis Adem Şahin, boşanma davası açtığı için samsunda yaşayan eşi Merve Şahin ile önce tartıştı, ardından büyüyen tartışma sonrasında iki eş arasında kavga çıktı. Bu esnada Adem Şahin, yanında getirdiği bıçağı çıkartarak eşini 25 yerinden bıçakladı. Hastane görevlilerince otopark kısmından acil servisine getirilen Merve Şahin, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan Adem Ş., düzenlenen operasyonla polis ekiplerince yakalandı. Yakalandıktan sonra emniyetteki işlemleri için götürüldüğü esnada kendisini çeken basın mensuplarına, aldatıldığım için böyle bir şey yaptım, pişmanım dedi. Ardından adliyede hakim karşısına çıkarılan Adem Şahin, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesince canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme ve asten ve tasarlayarak öldürme suçlamalarıyla hakkında  ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istenen Adem Şahin, başka bir erkekle görüştüğünü ve beni aldattığını söyledikten sonra 'sen erkek misin', 'adam mısın' gibi cümleler kurması üzerine kendimi kaybettim, çok üzgünüm pişmanım diyerek kendini savundu.

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkeme heyeti, Adem Şahin'in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.