Testi pozitif çıkması üzerine hastanede tedavi altına alınan hastalardan yemekler ile ilgili şikayetler yerel basına yansıyor.

" Korona hastalığı nedeniyle SAÜEAH'da yatmak zorunda kaldık. Allah razı olsun hekimler, sağlık görevlileri ve diğer personelden memnunuz.

Ancak korona mikroptan bulaşan ve çok ciddi bir hastalık olmasına rağmen, hastanede özellikle bizler gibi korona tedavisi gören hastaların yattıkları servislere gereken ehemmiyet ve önem verilmediğini gördük.

Öte yandan hastanede sabah, öğle ve akşam Allah Devletimizden razı olsun yemek dağıtılıyor.

Ama gelin de siz bu yemeklerden yiyin.

Canımızla uğraşırken, iyi beslenip, hijyen koşullarında olmamız gereken hastanemizde maalesef yemekler hiç de iyi değil.

Biz hastalar olarak Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fikret Halis'i bizlerle aynı yemeği yemeğe davet ediyoruz.

Bizim çok şükür imkanımız var idi. Bizler dışarıdan yemek getirterek süreci atlattık. ancak durumu iyi olmayan, hastalığı ile pençeleşen onlarca insan verilen yemeği zorla yemek zorunda kalıyor, kimileri de yemiyor ve ciddi israf oluyor.

Benim ricam, sağlığı yöneten tüm ilgililerin acilen SAÜEAH'a gelerek burada herhangi bir öğünde bizlerle aynı karavanadan yemeleri.

O zaman eminiz bizleri iyi anlayacaklardır.

Selamlar.."