Denizli'de ticaretle uğraşan Malik Sarıel, Afyonkarahisar 1000 yataklı Devlet Hastanesi'nde Laporoskopik Cerrahi yöntemiyle sağlığına kavuştu.  Sarıel tedavi sürecinin ardından, Denizli'de de uzun yıllar Başhekim olarak görev yapan Kalp Cerrahisi alanında da uzman Opr.Dr.Kadir Gökhan Saçkan'ın yakın ilgisi ile ve hastanenin başarılı ekibi tarafından gerçekliştiren operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Operasyonun ardından bir gün sonra şifa ile taburcu olan hastanın oğlu sevincini ilginç bir yöntemle kutladı. Babasının sağlığına kavuşmanın sevinci ile hasta Sarıel'ın fotoğrafçı oğlu Rıdvan Sarıel, babasının sağlığına kavuştuğu Afyonkarahisar Hastanesi'nin havadan görüntülerini çekti. Sarıel, drone ile gökyüzünden hastanenin kuşbakışı görsel şölenini paylaşarak güzel bir jest yaptı.

Babasının sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşayan Rıdvan Sarıel, "Bu imkanları bizlere sunan devletimizden, milletimizden Allah razı olsun. Ayrıca tedavi sürecinde babamla yakından ilgilenen başta Opr.Dr.Kadir Gökhan Saçkan olmak üzere tüm hastane personeline teşkkür ederim. Babamın sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Ben fotoğrafçılğk yapıyorum, hastaneye güzel bir hediye vermek istedim. Drone cihazımla hastanenin havadan görüntlerini çekip kendilerine teslim ettim. Umarım bu jestimi beğenmişlerdir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi. 

Öte yandan Denizli'de de uzun yıllar Başhekim olarak görev yapan Kalp Cerrahisi alanında da uzman Opr.Dr.Kadir Gökhan Saçkan'ın Kamu Hastaneleri Başkanı olarak görev yaptığı hastane, son yıllarda adından başarılarıyla söz ettiren bölgede  tercih edilen bir merkez oldu.

Editör: Haber Merkezi