9 Eylül Üniversitesi Gündüz Hastanesinde sağlık çalışanı bir kadın tarafından saldırılarak yumrukladı.

Kendini bilmez kadına karşılık vermeyen sağlık çalışanı, maruz kaldığı saldırı karşısında şaşkınlığa uğrarken, vatandaşlar tarafından kadının elinden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde yaşanan olayda Gündüz Hastanesi Endoskopi Bölümünde ismin Tuğçe olduğu öğrenilen bir kadın, yanındaki başka bir kadınla çıkış kapısına doğru giderken aniden geri dönerek sağlık çalışanına saldırdı.

Saldırı sırasında başka bir hasta ile ilgilenen sağlık personeli, uğradığı hakaretlerin ardından boynuna yapışan kadın tarafından yumruklanmaya başlandı.

Kendini korumaya çalışan ancak hasta kadına karşılık vermeyen sağlık çalışanı orada bulunan diğer hastalar ve hasta yakınları tarafından kurtarılırken saldırgan vatandaşların da yardımıyla hastane dışına çıkarıldı.

"BİR ANLIK SİNİRLE BIÇAKLAYABİLİRDİ"

Yaşadıklarını ANKA Haber Ajansı'na anlatan hemşirelerden Ayşe Nida Tamay, "Çok kötü şeyler yaşadık. Hep televizyonda görüyorduk, başımıza geldi. Her an hepimizin başına gelebilir. Bunlara artık bir dur demeliler. Daha kötü şeyler de olabilirdi. Onun parmağı kırıldı ben karnıma tekme yedim. Bir anlık sinirle bıçaklayabilirdi de. Başka bir şey de olabilirdi" diye konuştu.