Ünlü sanatçı Hakkı Bulut’un İstanbul Şirinevlerde bulunan evinin karşısına bir süre önce fizik tedavi merkezi bir hastane yapıldı.

Fizik tedavi hastanesinin yakınındaki bir arsaya ise büyük bir trafo yerleştirildi, yalıtım işlemi yapılmayan trafonun ise çalıştığı esnada büyük sesler çıkardı ileri sürüldü.

Sanatçı Hakkı Bulut ise Bahçelievler Kaymakamlığı, Belediye Başkanı ve hastane yöneticileri ile sorunun çözülmesi için görüştüğü, çarenin ise Sağlık Bakanlığının onayında olduğunu öğrenince Hakkı Baba’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulundu.

Hakkı baba da Bakan Fahrettin Koca'ya çağrıda bulunarak; "Sayın bakanım, resmen ruhsağlığımız bozuldu, ne beste yapabiliyorum, ne de uyku uyuyabiliyorum... Bizi bu ıstıraptan biran önce kurtarmanızı bekliyoruz" mesajını iletti.

SAĞLIK BAKANININ ONAYI, ŞİRİNEVLER HALKINA NEFES ALDIRTACAK

Efsane sanatçımız Hakkı Bulut, rahatsız edici trafo sesi olayını ve Sağlık bakanlığı ile ilintisini ise Haber Sitemize şöyle anlattı;

"İstanbul Bahçelievler ilçesine bağlı Şirinevler semtinde ki evimin karşısına ve çok yakın kısmına aylar önce Fizik Tedavi merkezli bir hastane yapıldı.

Semt halkı olarak tabi ki sevindik. Fakat Hastane hizmet vermeye başladıktan sonra, 24 saat bitmeyen yüksek ses işkencesi yaşamaya başladık.

Bu rahatsız edici yüksek ses; Hastanenin bitişiğinde ki arsaya yerleştirdiği trafodan geliyor.

Şirinevler halkı ve biz resmen işkence yaşıyoruz.

Trafo sesinin susturulması için Bahçelievler Kaymakamını, Bahçelievler Belediye Başkanını ve Hastane yetkililerini ziyaret edip, durumu izah ettim.

Tabi hastane yetkilileri de bu sesten mustaripmiş. Trafo yapılırken yalıtım işlemi yapılmadığından çıkan ses dışarıya ve çevreye yansıyor.

'Susturun' diye talepte blumdum ama çarenin Sağlık bakanlığı onayında olduğunu ifade ettiler.

Trafonun yalıtım işleminin yapılması için bakanlığın onayı gerekiyormuş.. Bekliyorlar yani.

İşte bu yüzden Sayın Sağlık bakanımızın bu konuda biran önce talimatını vermesi için semt halkı adına çağrıda bulunuyorum.

Çare; sizin onayınızda Sayın bakanım. Bekliyoruz"

Editör: Haber Merkezi