Şehir hastanesi başhekimi ile yaşadığı sorun nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından görevden alınan Eski Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli son günlerde motoruyla verdiği pozlarla dikkat çekiyor.

“Erciyes beni çağırıyor yaslan bana diyor” mesajı ile ilk paylaşımını yaparak motor tutkusunu gösteren Ali Ramazan Benli, şimdi de Ali Dağı’nda verdiği pozu paylaştı. “Kayserimizin bekçi Ali Dağı. Yamaç paraşütü tandem atlayışına ekip hazırlanıyor.  Manzara ve Adrenalin sevenler buraya..” notuyla yeni paylaşımını yaptı.

BENLİ, YAŞADIĞI KAZAYI ÖRNEK GÖSTEREREK, İLK YARDIMIN ÖNEMİNE DEĞİNMİŞTİ:

"KAZA SONRASI OLAY YERİNE GELEN 2 KİŞİ BENİ ÖLDÜ DİYE BIRAKTILAR"

Diğer yandan Benli, bir süre önce ilkyardımın önemine vurgu yapmak için geçmişte yaşadığı bir motosiklet kazasını örnek göstermişti. Benli, “Hikayem doğum günümden 4 gün önceydi. Normalde İstanbul'da yaşıyordum ama Yahyalı'da bir motosiklet kazası geçirdim. Kaza sonrası olay yerine gelen 2 kişi beni öldü diye bıraktılar. Diğer gelenler arasından birini tanıdım ve seslendikten sonra beni tanıdı kendisi. Kemerini çıkarmasını ve bacağıma bağlamasını söylemiştim kendisine ve burada ilk müdahale çok önemli. Kazalarda ilk yarım saat hayatta kalmanın en önemli konusu. Bunun için ilk yardım eğitimi için olabildiğince üzerinde duruyoruz” ifadelerini kullanmıştı.