saglikpersoneliHABER.NET'e endişelerini dile getiren sağlık personelleri, Nisan ayında yapılacağı ilan edilen Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı pandemi nedeniyle Ekim ayına ertelendi. Ardından sınav sorularının sızdırıldığı iddiaları iyice moralimizi bozdu. Şimdi de yeni ilan edilen takvime göre dün yani 15 Ekim tarihinde sınav sorularına itirazların karara bağlanıp ilan edilmesi gerekirken hiçbir ilan yayınlanmadı. 

Bugün yani 16 Ekim günü sınav sonuçların açıklanması takvimde duyurulmuştu. Fakat en az 4 soruda genel kanı olarak itiraz edildiği söyleniyor ancak dün itiraz sonuçlarının açıklanacağı duyurulmasına rağmen herhangi bir kararın açıklanmaması zor şartlar altında çalışan sağlık personellerinin moralini bozmaktan öteye geçmemektedir. 

Yıllardır bu sınavın yapılmasını bekleyen sağlık personelinde şimdi sınav sonuçlarının açıklanmayacağı endişesi oluştu. Yetkililerin kendi ilan ettikleri takvime uymamaları nedeniyle sağlık personelleri bu alanda da mağdur edildi.

Editör: Haber Merkezi