Prof. Dr. Mehmet Gülüm imzasıyla yapılan görevlendirme ile COVİD-19 teşhisi ile Hacettepe Beytepe kampüsü Emine Şerif hanım kız öğrenci yurdu ve Gölbaşı devlet Hastanesine yatan hastaların işlemleri mevcut personeli ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi yönetimine devredildiği talimatlandırıldı.

Yazının ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekiminin görevinin devam edip etmediği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yayımlanan yazıda;

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet vermekte olan Hacettepe Beytepe Kampüsü Emine Şerif Hanım Kız Öğrenci Yurdunun ve Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yeni binasında COVİD-19 teşhisi ile yatan hastaların iş ve işlemleri mevcut personeli ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi yönetimine devredilmiş olup, herhangi bir aksaklığa mahal vermeden iş ve işlemlerin ivedilikle yerine getirilmesi hususunda;
ereğini rica ederim. denildi.


COVID-19 Hastalığı Tedbirleri Kapsamında İnşaatı Tamamlanan Gölbaşı Devlet Hastanesi ve Gölbaşı KYK Yurduna Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm yanındaki heyetle Mart 2020'de ziyaret etmişti.