Rayane Laura Souza, hayatını hem modellik hem de doktorluk yaparak kazanıyordu. Bolivya'da yaşayan 26 yaşındaki genç kadın, geçen yıl bir güzellik yarışmasına katıldığında ise hayatı mahvoldu.

Brezilya'da yaşayan doktor Rayane Laura Souza, geçen yıl güzellik yarışmasına katılma kararı aldığında, bunun doktorlukla bir arada yürüttüğü modellik kariyeri için iyi bir adım olacağını düşünmüştü.

26 yaşındaki genç kadın, yarışmanın favorilerinden biri olarak gösteriliyordu. Ancak yarışmayı kazanamadı.

Rayane, güzellik yarışmasına katılabilecek zamanı kendine tanıyabilmek ve yarışma kampına katılabilmek için doktorluğu geçici olarak bırakmak zorunda kaldı.

Yarışmada işler istediği gibi gitmeyen Rayane Laura Souza, doktorluk kariyerine geri dönmek istediğinde ise tüm kapılar yüzüne kapandı.

İnsanların güzel kadınlara her zaman önyargıyla baktığını söyleyen Rayene, bir türlü iş bulamamaktan şikayetçi.

Kendi karakterini sosyal medyada yansıtmaktan hoşlandığını söyleyen Rayane, "Ancak bu hastane sınırları içerisinde profesyonel davranmayacağım anlamına gelmiyor" ifadelerini kullandı.

"Hakkımda her zaman bir önyardı olacak, bundan emin oldum" diyen Souza, kimliğinin ve cesur paylaşımlarının iyi bir doktor olup olamayacağını asla etkilemeyeceğini savunuyor.

Rayane Laura Souza, yarışmaya katılmasının üzerinden bir yılı aşkın süre geçmesine rağmen hala hiçbir hastanede iş bulamadığını söylüyor.

Rayane Laura Souza, "Yakın zaman içinde ABD'ye taşınmayı ve burada sinema eğitimi almayı planlıyorum." diyor. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi olan doktorun hayranları, Rayene'i her fırsatta iltifat yağmuruna tutmayı ihmal etmiyor.

Hem doktorluk yaptığı zamanlardan hem de modellik kariyerine ait fotoğraflar paylaşan kadının, yalnızca Instagram'da 210 bini aşkın takipçisi bulunuyor.