Bursa’da meydana gelen olayda, Gazi Jandarma Üsteğmen Bahaddin Seçgin, tedavi önceliği bulunduğunu söylediği doktor Mutlu A.'nın kendisine hitaben, bu hastanede herkes eşit, sende diğerleri gibi sıranı bekleyeceksin diyerek, hakaret ettiği iddiasıyla savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Yaşadığı durumla ilgili bu hakaret bana değil, şahsımda tüm gazilere yapılmıştır diyen Seçgin, bu tür muamelelerle karşılaşmak istemiyoruz dedi.

SANA BU HAKKI KİM VERDİ!

Omuriliğine mermi isabet etmesi nedeniyle Gazi olan Seçgin, 3 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra fizik tedaviye başladı.Fizik tedavi raporu almak için geçtiğimiz gün Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne MHRS üzerinden randevu alarak başvuran Jandarma Üsteğmen Bahaddin Seçgin, doktor Mutlu A.'nın muayene odasına girerek, gazi olduğunu ve tedavi önceliği bulunduğunu söyleyerek işlemlerini başlatmasını talep etti. İddiaya göre doktor Mutlu A., bu hastanede herkes eşit, sen de diğer vatandaşlar gibi sıranı bekleyeceksin. Sana bu hakkı kim verdi ki öncelik istiyorsun? Sana öncelik yok, sıranı bekle! yanıtını verdi. Gazi ile doktor arasında yaşanan kısa süreli sözlü tartışmanın ardından kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği doktor Mutlu A. hakkında Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na giden Gazi Bahaddin Seçgin, suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunun ardından olayla ilgili Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'nin doktor Mutlu A. hakkında idari soruşturma başlattığı gelen bilgiler arasında.