Garibua IPTV Dolandırıcılığı! Garibua İptv Savaş Dolandırıcısı Savaş!

Garibua iptv alarak maç yayını izlemek isteyen sağlıkçılardan birisi, “yaklaşık 1,5 yıl önce tanıştım, ilk 3 ay muhteşem kalitede ve hızda hizmet verdi. Ardından twitter instagram çekilişleri ile üye sayısını hayli arttırdığını düşündüm” derken “whatsapp desteğe müşterilerini tersleyen yada hiç cevap vermeyen bir işletme diline geçtiler” 

Ardından garibua iptv 2-3 ay aradan sonra hizmetini durdurdu. Hergün 2-3 defa yaşanan mağduriyet hakkında whatsapp numaralarına yazsam da ancak bir hafta 10 gün sonra dönüş yaptılar. ve her seferinde “teknik servise iletilmiştir” otomatik mesajını gönderdiler. Bekliyorsun, bir kaç gün daha,tekrar yazıyorsun, cevap yok. bu arada yayın yok. ama kampanya mesajları atmayı ihmal etmediler. tavsiyem üzerine en az 3-4 arkadaşım daha aldı ve çok özür diliyorum onlardan.”

1 YILLIK SATIP 3 AY SONRA YAYINI KESEN GARİBUA IPTV

Bir diğer şikayet maili atan kullanıcı ise; “[email protected]” mail adresi ve +905393481135 nolu whatsapp numarası ile geçen Savaş isminde Garibua IPTV satıcısı, 1 yıllık üyelik paketini sattıktan 3 ay sonra üyelik süreniz dolmuştur diyerek sağlık çalışanının yayını dondurdu. Bunun üzerine sonteklif.com üzerinden satış yapıldığı için, sonteklife şikayet edilen Garibua IPTV, sonteklifin ilgisiz yaklaşımı nedeniyle mağduriyet yaratmaya devam etmiş, whatsapp üzerinden ısrarla gönderilen 1 yıllık ücret dekontu ve üyelik alım aşamasında yazılan mesajlarının ekran görüntüsü mesajlarına cevap vermemiştir. Buna rağmen parasını alarak yayın hizmeti vermediği üyesine 1 yıllık yeni üyelik paketlerimiz mevcut, alabilir misiniz mesajları göndererek adeta üçkağıtçılık alanında masterlık yüzsüzlük yapmaya devam etmiştir.

İŞTE ŞİKAYETLERDEN DİĞERLERİ

Editör: Haber Merkezi