Sağlık Bakanlığının Covid 19 Pandemisinin yönetim sürecinde Temaslı Takibi, Salgın Yönetimi, Evde Hasta İzlemi için il sağlık müdürlükleri tarafından bağlı kuruluşlardan geçici görevlendirme için  Filyasyon için görevlendirilenler kurumlarına döndü mü?

Kaç tanesi döndü? ya da bu kişilerde artık emekli olana kadar gecici görevlendirme ile sağlık müdürlüklerinde göreve devam mı edecek?


Geçici Görevlendirmeleri Neye Göre Yapıyorlar? - TIKLAYIN


Geçici Görevlendirme Saltanatı Acilen Sonlandırılmalıdır

Sağlık Bakanlığının il içindeki geçici görevlendirme saltanatını bir genelge ile sonlandırması sahanın acil beklentileri arasındadır. Çünkü Bir il sağlık müdürlüğünün Halk Sağlığı Şube Başkanlığında geçici görevlendirme ile personel çalıştırılırken, kadrolu personel ilçe sağlık müdürlüğüne geçici görevlendirme ile görevlendirilebiliyor. Sağlıkta il içinde hiç bir duyuru yapılmadan, ihtiyaç duyulan kriterin ne olduğu bilinmeden yıllarca süren ve sağlık personelinin kurum aidiyetini azaltan, personel arasında huzursuzluk ve memnuniyetsizlik sebebi olan il, ilçe Sağlık Müdürlükleri, ADSM, 112 Başhekimlikleri ve başka kurumlara yapılan geçici görevlendirmeler hangi mevzuata göre yapılmaktadır.

Editör: Haber Merkezi