Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin Dahiliye Yoğun Bakım biriminde görev yaparken yaklaşık 22 gün önce istifa eden Hemşire Şevval Gazel Bulut, Adana’da yaşayan ailesinin yanına ziyarete gitmek için bilet aldığı tespit edildi.

Ailesinin yanına Adana’ya yola çıkacağı gün olan 30 Kasım’da Şevval hemşireye ulaşamayan ailesi arkadaşlarına haber verdi.

Ailenin haber vermesi üzerine eve giden Şevval hemşirenin arkadaşları, kapıyı çilingire açtırarak içeri girebildi.

Kapıya yakın yerde Şevval hemşireyi hareketsiz yatarken bulan sağlık çalışanı arkadaşları polis ve 112 ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen ekipler Bulut’un yaşamını yitirdiğini tespit etti.

VÜCUDUNDA AŞIRI DOZDA KAS GEVŞETİCİ BULUNDU

İddialara göre olaydan bir gün önce arkadaşına damar yolu açtırarak evine gittiği ortaya çıkan Şevval Gazel Bulut’un yapılan ilk otopsi sonucunda, vücudunda aşırı dozda kas gevşetici enjekte edildiği bulgusuna ulaşıldı.

Şevval hemşirenin daha önce çalıştığı Fırat Üniversitesinden 22 gün önce istifa ettiği ve 3 ay önce de erkek arkadaşından ayrıldığı öğrenilirken, yalnız yaşayan ve kızım dediği köpeği de bulunan genç hemşirenin iddialara göre depresyona girdiği bu nedenle de Adana’daki ailesinin yanına gitmek istediği belirtildi.

DİYETİSYENDEKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Hemşire Şevval Gazel Bulutun olaydan yaklaşık 1 hafta önce gittiği diyetisyendeki görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntüde Bulut, tatlı, kola ve cips bağımlılığı olduğunu ve diyete başladığından beri 15 kilo verdiğini söylüyor.

Şevval hemşirenin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında ismi öğrenilemeyen erkek arkadaşı, polis ekiplerince emniyete çağrıldı. Telefonu da incelenen Bulutun eski erkek arkadaşı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Editör: Haber Merkezi