Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesinde iddialara göre adeta sağlık personeli kıyımı yaşanıyor. hastane yönetimi röntgen teknisyenlerini triyaj birimine görevlendirerek, görev tanımları dışında çalışmalarını istediği ileri sürüldü. Üstelik görevtebligatları sırasında açıkca personele kabul etmezseniz soluğu filyasyonda alırsınız gibi aşağılayıcı bir uslup ile tehdit ettikleri de iddialar arasında yerini aldı. saglikpersonelinehaber.net'e ulaşan bir çok sağlık personeli usulsüz uygulamalara tepki göstererek ” Kurum idarecilerinin yanlış dan dönmelerini, personel görevlendirmelerinde kanun ve yönetmenlikler ışığında hareket ederek çalışma barışını bozmamalılar" feryadında bulundular. 

Nöbet Tutan Hemşire'ye Etimesgut Hastanesinden Kart Basmadın Diye Uyarı Yazısı! haberi için tıklayınız

Pandemiyle beraber sıcak koltuklarında oturarak pandemi bir seferberliktir mottosunu ağızlarından düşürmeyen ama nedense sahada çıkmayan, kliniğe uğramayan, odasının kapısını dahi Covid-19'dan korkarak kapalı tutan kimi idareciler, pandemiyi gerekçe göstererek akıl almaz uygulamalara imza attıkları defaatle basında gündeme gelmişti. Yönetmelik ve mevzuat tanımayan yönetim anlayışının son örneği, iddialara göre Etimesgut Devlet Hastanesinde yaşanıyor. Görev tanımı olmadığı için triyaj görevini kabul etmeyen kimi personellerin filyasyon çalışmasına sürüldükleri iddia ediliyor. 

saglikpersoneliHABER.NET diyor ki; madem personel ihtiyacınız var,  sağlık çalışanı ihtiyacı olmadığı halde veya ihtiyaç var ise yasak olduğu halde hastanenin idari kısmında idari memur olarak görev yapan hemşireleri, sağlık personellerini yada geçici görevle masa başında çalışan kadrolu personellerinizi hastanenizde olması gereken yerde çalıştırın ki, seferberlikte onlarında bir katkısı olsun.

Etimesgut Devlet Hastanesi İdaresi Sağlıkçılara Maske Yasağı mı Uyguluyor? haberi için tıklayınız

ÇALIŞANLAR SAHİPSİZ DEĞİL!

Usulsüz görevlendirme yapanlar ve bu usulsüzlüklere göz yumanları tek tek sitemizde yayınlayacağız. Kimse kanun ve yönetmeliklerin üzerinde değildir. Bu konuda İl Sağlık Müdürlüğümüze, Sağlık Bakanlığımıza kadar tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. Aylık 400 bin tekil ziyaretçisiyle yayın yapan saglikpersoneliHABER.NET, sağlık çalışanlarımızın haklarını sonuna kadar arayacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Son olarak sağlık çalışanlarımız 7 gün 24 saat halkımıza sağlık hizmeti dağıtmaya devam ederken, huzurlarını kaçırmayın. Sağlık çalışanları bu zor dönemde halkımızın yanında olmaya, şifa dağıtmaya devam edecektir. Destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın.