TV 264 ekranlarında Sakarya Kitap Kırtasiye Büfe Gazete Bayileri Tekel Maddeleri Satıcıları ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Coşkun Bilir ile esnafın sorunlarıyla ilgili konuşan Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, “Pandemi sürecinde sağlıkçılar işini yaptı ve karşılığında da parasını aldı” dedi. 

CUMALI HATIRLATTI    

SESOB Başkanı Hasan Alişan’ın bu sözlerine sağlık çalışanları üzüldü. Geçen Cuma günü TV 264 ekranlarında ‘gazeteciler soruyor’ isimli programa katılan Başkan Hasan Alişan’a gazeteci Hüseyin Cumalı bu durumu aktardı. Pandemi döneminde görev yapan sağlık çalışanlarının canları pahasına görev yaptıklarını anımsatan Hüseyin Cumalı, “Sayın Alişan sağlıkçılar sizin ‘işlerini yaptılar parasını aldılar’ sözlerine üzüldüler. Benden de size bu üzüntülerini aktarmamı istediler” dedi.

İŞLERİNİ YAPTILAR

Cumalı’nın bu anımsatması üzerine konuşan Başkan Alişan, “Doğrudur, üzülebilirler. Onlar uzmanlığı dışında ne bir şey yapmadılar. Oysa kahveci esnafı battı. Şimdi batan mı kıymetli, ayakta kalan mı kıymetlidir” dedi. Sağlıkçıların Pandemi sürecinde canlarını ortaya koyduğunu anımsatması üzerine Başkan Alişan,” Ne yaptılar da canlarını ortaya koydular! Deprem de oldu da taş mı taşıdılar! Yapmayın bunu” dedi.