Şanlıurfa’da yaşanan olayla ilgili polis 3 kişiyi gözaltına alırken olay anları hastane güvenlik kameralarına yansıdı.

Evde bilinmeyen bir nedenle yaşanan tartışma sonrası Yaşar A., eşi Ayşegül A.’yı darbetti.

Ayşegül A. 112 ambulansı ile hastaneye götürülürken öfkeli eş ambulansı beraberindeki iki kişi ile beraber takip etti.

Saldırgan eş Yaşar A.’nın yanında 2 akrabası ile beraber getirildi acil serviste tedavi altına alınan eşinin yanına giderek darp raporu almasını engellemeye çalıştığı ileri sürüldü.

Hastane güvenliğinin saldırgan eş Yaşar A. ve beraberinde gelen 2 yakınının Ayşegül A.’ya yaklaşmalarına izin vermemesi üzerine arbede çıktı.

Yaşanan arbedede Yaşar A. ile yakınları, güvenlik görevlisi ile duruma müdahale etmek isteyen erkek hemşireyi darbetti. Personelin durumu bildirmesi üzerine hastaneye gelen polis ekipleri, Yaşar A., Mehmet A. ve Turgut A.'yı gözaltına aldı. Darbedilen güvenlik görevlisi ile hemşire ise başka bir hastaneden darp raporu alıp, şüphelilerden şikayetçi oldu.

Öte yandan güvenlik kamerasına da yansıyan olayda hastaneye girmeye çalışan kişilerin, sağlık çalışanlarını darbettiği, bu esnada diğer sağlık çalışanlarını kapıyı kapattığı görüldü. Sağlık görevlilerinin 3 kişinin içeriye girmesini engellediği sırada acil servis camının kırılması da görüntülere yansıdı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.