İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer geçtiğimiz yıl pandeminin etkisini yoğun gösterdiği dönemde, "Salgın yeniden yükseliyor" diyerek sağlık çalışanlarına 19 Mart'tan bu yana verilen ücretsiz ulaşım hizmetinin 2020 yılının sonuna kadar uzatılacağını duyurmuştu.

Sağlık çalışanları 30 Haziran'da sona erecek olan ücretsiz ulaşım ve konaklama hizmetinin uzatılmasını uzun zamandır dillendiriyorlar. Peki, eshot Sağlık çalışanları 2021 ücretsiz ulaşım uzatılacak mı? Ücretsiz ulaşımla ilgili İzmir Eshot hakkında son gelişmeler açıklandığında sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Eshot Sağlık çalışanları ücretsiz ulaşım ne zamana sona erecek

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanması beklenen ücretsiz ulaşımla ilgili Genelgenin yanında İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından da alınacak kararla eshot sağlık çalışanları 2021 süreci olumlu sonuçlanacaktır. İzmir'de görev yapan sağlık çalışanları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den 1 temmuz'da sona erecek ücretsiz ulaşım haklarının süresiz olarak uzatılmasını talep ediyorlar.

Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım İzmir

İzmir‘de ESHOT Genel Müdürlüğüne bağlı olarak yürütülen ücretsiz toplu ulaşım, 13 güzergahta ücretsiz hizmet veriyordu. Hizmet, özel otobüsler ve İZELMAN Genel Müdürlüğüne bağlı açık ve kapalı otoparklar olmak üzere Sağlık Çalışanlarına yönelik olarak ücretsiz hizmet süresi 30 Haziran 2021 tarihinde sona erdi.

Sağlık çalışanlarına feribot ücreti

Pandemi kahramanı sağlık çalışanlarına yönelik uygulanan ücretsiz toplu taşıma, konaklama vb. hizmetler 30 haziran itibariyle sona erdi.

İzmir sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ne zamana kadar

Tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de ücretsiz ulaşım 30 haziran 2021 itibariyle sona erdi.