Enginyurt, Ordu'da özellikle sözleşmeli idareci atamaları sonrasında yerel basında da gündeme getirilen Ak Parti Milletvekillerinin ve İl Teşkilatının halktan gelen şikayetler nedeniyle istemediği idarecilerin Vekillere ve İl Başkanlığına rağmen yeniden atanması konusunda dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Ordu Sağlık Müdürlüğüyle İlgili "Sağlık İdareci Atamalarının Ardından Bu İl Karıştı: Sözleşme İmzalanacak 75 Kadroya da Dışardan Atama Yapıldı!" -  "AK Parti Milletvekili: Sağlık Müdürünün Değiştirilmesi Lazım" haberlerinide okuyabilirsiniz.

Cemal Enginyurt konuşmasında, "Üç tane Milletvekili, bir il başkanınız Sağlık Müdürlüğünden bir talepte bulunuyor. Ordu İl Sağlık Müdürlüğünden, Daire Başkanından değil ha, Sağlık Müdüründen Sağlık Müdürünüz diyor ki: Hayır, ben Numan (KURTULMUŞ) abimin dediğinin dışında birşey yapmam diyor. Üç vekiliniz, bir il başkanınız, Ordu İl Başkanınız ŞAPA oturmuş bir şekilde bekliyor. Bir Sağlık Müdürünün Numan (KRTULMUŞ) abiye, değiştiği 3 milletvekilini siz ne hale getirdiniz, hiç düşünüyor musunuz? " dedi.

Editör: Haber Merkezi