Biliyoruz ki Virüs “dünya nüfusu gereğinden fazla” diyerek insan ölümlerini ganimet belleyen kapitalistlerin şerefsizliğidir….

Bence bu Virüs hastane yapmanın, HES yapımları yada nükleer tesislerin yanında, nasıl da kutsal bir hizmet olduğunu gösteren uyarı mektubudur..Bütün toplumların merhamet sınavı, her türlü şartta direnen onurlu insanların da yaşama sanatıdır..

Ne denir, “Mağluptur bu yolda galip” diyerek ilkeli mücadele veren tüm doktorlarımızı ayakta alkışlamaya devam ettiğimiz bir kez daha yazalım..

Doktorlarımızın bu ara haklı olarak serzenişleri de var..Bu mücadele verilirken yaşam koşullarının düzeltilmesi adına.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Dermatolog (Cildiye Uzmanı) Dr Habibbullah Aktaş ve Şirienevler Aile Hekimi Dr.Erkal Genişler’in hatta onların haricin de bir çok sağlık uzmanının bu ara sosyal medyalarında

Etrafımda bir çok hekim emekli oluyor hatta bunların çoğu geçen sene emekliliği ağzına almayanlar fakat gene etrafımda emekli olacağını söyleyen hiç öğretmen yok hatta daha önce bu sene emekli olacağını söyleyenler bile daha emekli olmayacaklarını söylüyorlar. İşte Pandemi sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasındaki personele karşı tutum farkı.” Yorumu çok dikkat çekici ve güzel bir anlatım…

Sağlık sektöründe çalışan tüm dostlarımıza sabır,kuvvet ve ( tereciye tere satmak gibi olmasın ama) sağlık dileriz.

Semih GÜLEN/Karabük Gündem

Editör: Haber Merkezi