Sözcü Gazetesinde Müslim Evcil’in hazırladığı habere görde, AK Partili Eski Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı H.K.’nin attığı skandal mail’in detayları yer aldı.

Karaman Eğitim Araştırma Hastanesinde Şef Yardımcısı ve Basın Sorumlusu olarak görev yapan, aynı zamanda AK Parti Karaman Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Eski Başkanı olan H.K.’nin yaptığı skandal sonrası Savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Hastanede çalışan 11 görevlinin isimleri ve haklarında hazırlanan raporu iddialara göre H.K. kentteki yerel gazete ve sitelerin mail adresine gönderdi.

Yaptığı yanlışlığı kısa sürede fark eden H.K., kısa süre sonra gazete ve sitelerde yeni bir düzeltme maili göndererek, bu mailin yanlış atıldığını ve dosyanın açılmamasını ileten bir mail daha gönderdi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından H.K. hakkında soruşturma başlatılırken basın sorumlusu tarafından fişlendiği iddia eden 9 hastane çalışanı H.K. hakkında şikayetçi oldu.

Öte yandan basın sorumlusunun açığa alındığı öğrenilirken olayın ortaya çıkmasının ardından H.K. hakkında soruşturma başlatıldı.