Ünye devlet hastanesinde gerçekleşen doktor ve hasta yakınları ile ilgili darp olayı adli makamlara yansırken olayı Türkiye'de ilk kez saglikperosneliHABER.NET'den "Genel Cerrahı Poliklinikte Darp Etti!" başlıklı haberimizle 15 nisan günü duyurmuştuk.

Ordu'nun Ünye ilçesinde yayın yapan bir yerel gazete "Devlet hastanesindeki darp olayının baş aktörlerinden olan Op.Dr. Çetin Karadağ’ın hakkında gazetemize yoğun ihbarlarda bulunuldu." diyerek "DOKTOR’UN İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ" diye manşet atarak Genel Cerrahın at sahibi olduğuna vurgu yapılarak vatandaşın önüne atıldığı iddia ediliyor

İşte O Haber;

DOKTORUN GEÇMİŞİ HAREKETLİ

Aslen Kars’lı olan uzun süredir Ünye’de görev yapan Op.Dr. Çetin Karadağ tam bir at sevdalısı. Ünye Belediyesi Cevizdere tesislerinde 10 atı bulunan Op.Dr. Çetin Karadağ daha önceden adli makamlara da yansıyan birçok olaya karıştığı ortaya çıktı.

Gazetemize ulaşan bilgilere göre Op.Dr. Çetin Karadağ’ın, hareketli bir yaşantısı olduğu ve geçmişinde gözaltı,görevi kötüye kullanma ve maddi cezai mahkumiyeti bulunduğu öğrenildi.

İşte gazetemize ulaşan iddialar ve bilgiler

Op.Dr. Çetin Karadağ ‘ın ameliyat ettiği hastasının karnında gazlı bez unuttu ve açılan dava sonucu hastaya 150 bin TL� tazminat ödemeye mahkum edildi.

Gelen bilgiler arasında Op.Dr. Çetin Karadağ’ın Ünye Devlet Hastanesinde önce ki baş hekimlerle de sorunlar yaşadığı öğrenildi.

Op.Dr. Çetin Karadağ , evrak üzerinde işlem yaparak görevi kötüye kullandığı yakınını hastanede yatırarak adli cezadan koruduğu öğrenildi. Bu konu ile ilgili yargı süreci başladı.

Op.Dr. Çetin Karadağ’ın daha önceden görev yaptığı özel hastaneden yine hastalara davranış şekli nedeniyle sözleşmesinin feshedildiği iddialar arasında.

Op.Dr. Çetin Karadağ’ın , bir başka olayı da alıkoyma ve silahla tehdit suçları ile göz altına alındığı oldu. Op.Dr. Çetin Karadağ’ın at sevdası yüzünden Van’lı bir at satıcısını silahla alıkoyduğu ve tehdit ettiği gazetemize ulaşan bilgiler arasında.

Op.Dr. Çetin Karadağ’ın , en son olayı ise bardağı taşıran son damla oldu gibi duruyor.

Mahkemeye yansıyan doktorun hasta yakını ile kavga etmesi ve Op.Dr. Çetin Karadağ’ın ,darp hadisesinin  akabinde sıcağı sıcağına Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Tamer Kutlu’yu hedef göstermesi ve önceki çalıştığı yerde cinayete sebebiyet ile  suçlaması da ayrı bir idari konusu olarak Doktor’un önüne çıkacak gibi duruyor.