Adı Dr. Mesut Ercan Harikci Konferans Salonu olarak değiştirilen salonda yapılan törende konuşan Harikci’nin mesai arkadaşı Başhekim Doç. Dr. Ertuğrul Kılıç, “Yıllardır beraber çalıştığımız arkadaşımız, dostumuz Ercan’ı kaybetmek sadece bizim için değil tüm sağlık çalışanları için üzücü oldu. Adını yaşatmak için hastanemizin konferans salonuna ismini verdik. Acımız büyük, değerli bir meslektaşımızı, en verimli çağında kaybettik” diye konuştu. 

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ise, sağlık görevlilerinin hayati öneme haiz işler yaptıklarını belirterek, “Her meslek kutsaldır ama tıp daha da önemlidir. Bazı şeyler olmasa da yaşayabilirsiniz ama sağlığınız yerinde değilse durum farklı olur. Mesut Ercan Harikci değerli bir hekim ve iyi bir insan olarak meslektaşlarında izler bıraktı. Bugüne kadar binlerce hastaya şifa oldu ancak maalesef geçirdiği bir beyin kanaması nedeniyle genç yaşta kendisini yitirdik. Anısını yaşatmak için hastanemizin konferans salonuna ismini vermek için toplandık. Tekrar kendisine Allah’tan rahmet, bizlere de başsağlığı diliyorum” dedi. 

Dr. Harikci’nin ailesine, hizmetlerinin anısına plaket de verilen törene, İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, Başhekim Doç. Dr. Ertuğrul Kılıç, İl sağlık müdür yardımcıları, başkan yardımcıları, hastane başhekim yardımcıları , hastane müdürleri ve sağlık çalışanları ile ailesi katıldı.