Dün saat 14:00 sularında İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğinde sağlıkta şiddete bir yenisi daha eklendi.

Edinilen bilgilere göre; asistan hekim M.F.B., hasta A.K. isimli kadının değerlerini incelemesinin ardından muayene edeceğini söyledi.

Bu sırada hasta A.K., erkek hekime muayene olmak istemediğini ifade ederek poliklinikten dışarı çıktı. Eşinin dışarı çıkmasayla beraber erkek doktorun muayene etmesini istemediğini söyleyen şüpheli ise, kadın doktoru istediğini bağırarak poliklinik kapısını yumrukladı.

SEN BENİM EŞİMİ NASIL MUAYENE EDERSİN

Kapının yumruklanması sonrası kapıyı açan hekimin dışarı doğru baktığı esnada, hasta yakını A.K. iddialara göre “sen benim eşimi nasıl muayene edersin” diyerek doktoru darbetti.

Aldığı darbeler sonrasında yere yığılan hekim kanlar içerisinde kalırken, araya girmek isteyen güvenlik görevlisi D.S.’nin darbedildiği öğrenildi.

Diğer doktorların beyaz kod vermesi üzerine hastaneye polis ekipleri gelirken, saldırgan gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

HEKİM, BURUN VE KAFA TRAVMASI GEÇİRDİ!

Saldırgan A.K. tarafından darbedilen asistan doktor M.F.B.’nin burnunda kırık meydana geldiği, kafa ve burun travması geçirdiği ve şuan tedavisinin devam ettiği öğrenilirken şiddete maruz bırakılan güvenlik görevlisinin de kolunda incinme tespit edildi.

"BENDE DARBEDİLDİM!"

Öte yandan gözaltına alınan şüpheli A.K.’nin emniyetteki ilk ifadesinde eşi A.K.’nin muayene için doktor odasına girdikten bir süre sonra bağırma sesleri gelmesi üzerine kendisinin de odaya girdiğini, bu sırada doktor M.F.B.’nin kendisine de bağırmaya başladığını ve iterek dışarı çıkardığını, yaşanan arbede sırasında yumruk attığını, kendisinin de darbedildiğini iddia ettiği.

UTANMADAN doktordan şikayetçi olduğunu söyleyen şüpheli A.K., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi

Editör: Haber Merkezi