İmamların özlük ve mali haklarını savunmak gibi bir görevi olduğu düşünülen sekreter sendikacı Çakıroğlu, "Allah verecektir belanızı" şeklindeki paylaşımı sonrasında gelen tepkiler üzerine özrü kabahatinden büyük yorumlarına neden olan yeni bir paylaşıma imza attı. Sekreter sendikacı Çavuşoğlu, "Her ne kadar yasal olsa da doğru bulmadığımı, hak aramanın başka yollarının denenmesi gerektiğini görüşümü belirterek tüm doktor arkadaşlardan özür dilliyorum" paylaşımı yaptı.

BEDDUA ETTİĞİNİ KABUL ETMEDİ

Paylaşım yaptığı gün sabahın erken saatlerinde hastaneye gittiğini aktaran Sekreter sendikacı Çavuşoğlu, doktorlar hakkında yazdığım hakaret ve küfür içirmeyen sitemimim doktor arkadaşları üzgünü gördüm diyerek Diyanet'de görevli bir memurun doktorlara beddua edebileceğini ima eden paylaşımıyla sosyal medya kullanıcılarını kendine güldürmeyi başardı.

Sosyal medya'dan hekimlere beddua gönderen Çakıroğlu doktorlarla asgari ücretle maaş alan işçileri kıyasladığı paylaşımında haddini aşarak hekimlerin çocuklarını dahi hedef almıştı.