Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Doktorun intihar girişiminden önce ses kaydı paylaştığı ortaya çıktı. 

Hafta sonu sosyal medya hesabından duyurduğumuz Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Doktorun hastane otoparkındaki intihar girişimi ile ilgili ses kaydı ortaya çıktı.  hastanenin acil servis duvarına doğrudan aracını sürerek intihar girişiminde bulunduğu öne sürülen hekimin şifa ile taburcu olduğunu da yine hafta sonu Twitter hesabımızdan duyurmuştuk.

“Son Nefesim Olur İnşallah”

Alkollü olduğu öne sürülen hekimin sosyal medyada paylaşılan ses kaydına göre “Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otoparkındayım. Ve son nefesim olur inşallah.” diyerek intihar etmeden önce paylaşım yaptığı iddia edildi. 

Diğer taraftan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı belirtilen hekimin depresyon sarmalında olduğu iddia edilirken, intihar girişimiyle ilgili görsel ve ses kaydının ortaya çıkmasıyla birçok sosyal medya kullanıcısı son zamanlarda artan sağlık personeli intiharlarının araştırılması gerektiği konusunda birleştiler.